Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی دبیر علمی همایش شهید دیالمه؛ نیاز امروز گفت: الگو و تفکر شهید دیالمه که نیاز امروز جامعه است باید به‌خوبی ترسیم شود و معتقدیم که در این مسیر دانشگاهیان نقشی پررنگ و بی‌بدیل در مسیر ترویج سیره و سبک زندگی شهید دیالمه دارند.

دکتر هادی وکیلی در کرسی آزاداندیشی الگوی گفتمانی شهید دیالمه برای دانشگاه امروز، اظهار کرد: شهید دیالمه در همه حوزه‌های کاری همواره بر اجرای عدالت و گفتن سخن حق و نه یک کلمه کم و نه یک کلمه زیاد تاکید داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شهید بزرگوار بر صیرورت تاکید می‌کرد و معتقد بود که هویت انسان باید از حیات نباتی به معنوی و طیبه تبدیل شود و همواره در صراط مستقیم حرکت کند.

وی با بیان اینکه از نگاه شهید دیالمه هر صراطی مستقیم نیست، خاطرنشان کرد: شهید دیالمه مسیرهای خود را همواره بر صراط قرآنی ترسیم می‌کرد. همچنین زهد از دیدگاه شهید دیالمه به معنای نداشتن نیست، بلکه به معنای نخواستن است. امام علی(ع) در دوره حیاتشان یکی از بهترین کنشگران اقتصادی بودند، اما هیچگاه وابسته به ثروت نبودند و شهید دیالمه هم با الگوگیری از سیره امیر مومنان(ع) می‌گفت خدایا ما را با نداشتن‌ها و نخواستن‌ها سرافراز بفرما. این شهید والامقام اجزای صیرورت در صراط مستقیم را ترسیم می‌کرد و مشابه این ویژگی را ندیدیم و به گفته اکثر علما و بزرگان این شیوه شهید دیالمه به معنای واقعی بی‌نظیر بود.

دبیر علمی همایش شهید دیالمه؛ نیاز امروز تاکید کرد: شهید دیالمه حلقه وصلی میان پیشینیان و نسل‌های بعد بود، این شهید بزرگوار در زمان سخنرانی‌های سال‌های ابتدای انقلاب آنقدر سخنانش قاطع بود که در کلامش چیزی جز بیان حق را در نظر نداشت و همواره با صراحت و صداقت سخن می‌گفت. امروز الگوی شهید دیالمه بیش از هر زمان دیگری به کار می‌آید و هرگز نباید بگوییم که دوره چنین نگاه‌ها و تفکراتی پایان یافته است.

وکیلی با بیان اینکه شهید دیالمه با ۲۵ سال سن در تمامی مناظرات حاضر شد و حرف‌های خود را با نهایت احترام و بدون کوچکترین توهین و بی‌احترامی‌ای بیان می‌کرد، گفت: شهید دیالمه وقتی شنید که تهدید به ترور شده نه تنها اقدام به قطع برنامه‌هایش نکرد، بلکه می‌گفت اشکالی ندارد، من را ترور کنید، اما قبلش حرفم را گوش کنید.

وی افزود: ما الآن درگیر ۳ فرهنگ دینی، ملی و غربی هستیم و باید به جوانمان آرامشی بدهیم که ابتدا تمرکز خود را حفظ کند و تحت تاثیر فرهنگ نادرست غربی قرار نگیرد و سپس متناسب با الگوی اسلامی گام بردارد. شهید دیالمه معتقد بود اگر کفر به طاغوت نباشد، نمی‌توان دین را باور کرد.

عضو هیات علمی گروه تاریخ دانشگاه فردوسی با اشاره به اینکه شهید دیالمه جوان اندیشمند انقلابی بود که به حق می‌توان او را نمونه و مصداق کامل آتش به اختیار دانست، بیان کرد: شهید دیالمه کسی بود که در قبال جامعه و مردم خودش احساس مسئولیت می‌کرد و اهل مطالعه و دانستن، مباحثه و مناظره، فعالیت و کار یدی بود.

وکیلی خاطرنشان کرد: شهید دیالمه از آن دسته انقلابی‌های مکتبی بود و نه انقلابی‌های سیاسی و گرچه به مسائل سیاسی هم می‌پرداخت، اما آن را ذیل مباحث فرهنگی و تحقق عقاید و باورهای اسلامی می‌دانست. بی‌شک تفکر شهید دیالمه نیاز جامعه ما و نیاز امروز ما بوده و هست و معتقدیم که در این مسیر دانشگاهیان نقشی پررنگ و بی‌بدیل در مسیر ترویج سیره و سبک زندگی شهید دیالمه دارند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی شهید دیالمه شهید دیالمه نیاز امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۳۲۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکریم خانواده شهدا کمک به ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است

به گزارش خبرنگار مهر، تیمور پورحیدری ظهر چهارشنبه همزمان با روز معلم در دیدار با خانواده معلم شهید ترور «نادر تقی پور» که فرزند این شهید بزرگوار از کارکنان اداره کل صمت است با گرامیداشت یاد و خاطره ۵۵ شهید ترور گیلان اظهار کرد: زنده نگه داشتن یاد شهدا پاسداری از ارزش‌های انقلاب است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت گیلان با اشاره به اینکه تکریم خانواده شهدا کمک به ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه است، گفت: خانواده‌های شهدا با ایثارگری‌هایی که در حق ما انجام داده‌اند تکیه گاه معنوی جامعه ما به شمار می‌روند.

وی ضمن تکریم صبر و صلابت خانواده متدین شهید تقی پور تصریح کرد: حفظ شأن شهدا و جایگاه رفیع آنها در درجه اول توسط خانواده‌های ریشه‌دار و اصیل آنها انجام می‌شود که به حق ستودنی است و تربیت فرزندان صالح توسط همسر مومنه شهید نیز افتخار آفرین و شایسته تحسین است.

پورحیدری با آرزوی سلامتی و سعادت خانواده مکرم شهید تقی‌پور ادامه داد: مهمترین درس معلم شهید خلوص ایمان و آزادگی است یادشان همواره گرامی و نامشان در تاریخ ایران ثبت و جاودانه است.

گفتنی است، شهید معلم نادر تقی‌پور در روز ۱۰ اردیبهشت ۱۳۶۵ توسط منافقین کوردل در شهر آستانه اشرفیه مورد سو قصد قرار گرفت و با اصابت گلوله به فیض شهادت نائل شد.

کد خبر 6094187

دیگر خبرها

  • دشمن از فرهنگ شهادت، هراس دارد
  • جامعه نیازمند بهره‌گیری از سیره عملی شهید مطهری است
  • به مفهومی به اسم شبکه تنظیم گری کشوری نیاز داریم
  • شهید مطهری جوابگوی مسائل و نیاز‌های جامعه بود/ سیره شهید مطهری در برنامه‌های هفته معلم بازگو شود
  • تکریم خانواده شهدا کمک به ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است
  • سبک زندگی ایرانی اسلامی باید ترویج شود/لزوم معرفی دختران موفق کرد
  • جامعه امروز ما نیاز به تفکر معلمان شهید دارد
  • دلسوزی شاگرد منتظری برای شهید مطهری/ تشکیل 700 پرونده برای مشاوران املاک یک استان!
  • ۶۵ عضو هیئت علمی نمونه کشوری معرفی شدند/ حضور پررنگ معاونان وزیر علوم در بین استادان برتر!
  • ضرورت متناسب سازی دروس دانشگاهی با نیاز صنعت فولاد کشور